Aquest preciós Rellotge Viceroy Penélope Cruz 47.892-95 ha estat fabricat en caixa i corretja d'acer inoxidable de gran qualitat amb tanca de seguretat. Aquest complement 100% original, pertany a la nova col·lecció de Viceroy "Penélope Cruz", on podem veure l'actriu espanyola posant com a imatge principal de la marca.

Aquest nou accessori ha estat dissenyat per fer realitat els somnis d'homes / dones que busquen un complement innovador i elegant amb el qual poder marcar tendència. Ha estat dissenyat seguint els patrons més moderns en rellotgeria, pròpies de la casa Viceroy. Estigues a la última moda portant al teu canell aquest fantàstic rellotge "Penélope Cruz", i aconsegueix fascinar a les teves amistats.

Destaca per la seva superb contrast de colors que et permeten combinar-ho amb tot tipus de peces: la seva barreja de plata i rosé al llarg de tota la superfície sobre el seu esquelet metàl·lic, el converteixen en l'accessori ideal per impactar visualment. A més ens ofereix un augment de les seves prestacions més bàsiques mitjançant altres miniesferas integrades en el centre de la seva esfera Regal de somni!

S'entrega acompanyat d'estoig oficial de la marca i garantia oficial internacional de 2 anys.

Característiques:

    Moviment: Quars
    Caixa: Acer Inoxidable.
    Correa: Acer Inoxidable
    Vidre: Safir
    Funcions: Hores, minuts, segons, cronògraf.