nosaltres

Qui som

PLATADEPALO és una empresa de joieria i complements amb seu a Pamplona.

Nicolás López, professional de la fotografia i el disseny publicitari, i Luis López, enginyer industrial, són els socis fundadors i responsables del projecte.

PLATADEPALO fabrica la seva línia de joieria íntegrament a Espanya, estampats amb la tècnica del batik a Indonèsia i distribueix els seus productes en l'àmbit nacional i internacional.

Com neix PLATADEPALO

PLATADEPALO neix el 2004 amb les catorze referències de la seva primera col·lecció de joieria per a homes, un segment en aquests moments tot just present al mercat.

La ràpida acceptació de les peces i l'interès manifestat per un públic heterogeni fa que PLATADEPALO ampliï les seves propostes.

Avui, el seu mostrari suma més de quatre-centes referències de joieria unisex, línia tèxtil i marroquineria dirigides a tots els sectors d'edat.

estil

PLATADEPALO es defineix per la qualitat dels materials, la inspiració ètnica i la seva imatge alhora contundent, provocadora i atemporal.

Els materials es seleccionen en origen, a Àsia, Àfrica i l'Índia. Fruit d'aquests viatges, l'asta de búfal, el vidre, la fusta i les resines es barregen amb les pedres semiprecioses, el cuir o el niló donant lloc a suggerents combinacions.

Són peces que conviuen tant amb estils casuals com amb estètiques formals i aporten el seu caràcter propi, una marca d'atreviment, d'elegància descreguda, un pas més enllà irònica i rebel.

Si tradicionalment les joies són senyal d'aliances i promeses, les peces de PLATADEPALO revelen el costat menys convencional de qui les llueix, el pacte irrenunciable que signa amb el desig, el canvi, els reptes.